Lepe svetilkeOsvetlitev prostorov je sama po sebi samoumevna, saj si dandanes ne predstavljamo preživljanja dolgih zimskih večerov ob soju sveč.

Stensko svetilo, kot slika

Stensko svetilo, kot slika Stensko svetilo, kot slika

 

Svetilo z zlato folijo

Svetilo z zlato folijo Svetilo z zlato folijo

 

Svetilo z domiselnim okvirjem

Svetilo z domiselnim okvirjem Svetilo z domiselnim okvirjem

 

 
Izbor svetilk pa naj ne bo prepuščen naključju. Naj odseva vaš stil in okus, zadostiti pa mora tudi po praktičnosti. Zagotovo so svetilke nenavadnih oblik in materijalov nekaj posebnega. Morate biti le dovolj drzni in dopuščat možnost, da vaši prijatelji le ne bodo delili z vami enakega navdušenja.
Nenazadnje si svetilko lahko izdelate tudi sami - na to temo obstaja veliko dragocenih priročnikov. Lahko pa jo samo za vas izdela umetnik.  V vsakem primeru so lahko svetilke, pa naj si bodo viseče, namizne ali stenske zanimiv dodatek, ki poda "piko na i" slehernemu prostoru. V kolikor boste le izbrali dovolj poguma in se odločili za tiste nenavadne in nevsakdanje bodite pozorni na preostalo pohištvo v prostoru - le-to naj bo čimbolj nevtralno. Samo na takšen način boste ustvarili zanimivo harmonijo in hkrati bodo prišli lepo do izraza vsi elementi opremljanja.


 
Ostale vsebine v kategoriji

Kako kreativno osvetliti prostore v stanovanju?

Kaj je inovativnost danes, ko živimo v času, ko je vse odkrito in vse obstaja. Vsega je preveč in težava je v tem, da ne vemo, kaj je tisto, kar nam resnično izboljša kakovost življenja oziroma bivanj...


Oblikovanje svetil - postavitev razsveljave

Svetila so pomemben del pri celovitem oblikovanju prostora, ne samo z funkcionalnega, temveč tudi z estetskega vidika.


Solatube - naravna osvetlitev hiše

Kako zagotoviti dovolj naravne svetlobe v prostorih, ki je sicer nimajo?


Lepe svetilke

Osvetlitev prostorov je sama po sebi samoumevna, saj si dandanes ne predstavljamo preživljanja dolgih zimskih večerov ob soju sveč.

notranja oprema - vizualizacija Hotela v Dalmaciji 3D arhitektura hiše
 
ProAmbient, Ambient po Vaši meri!                            Copyright © 2008-2024 ProAmbient d.o.o. Nova Gorica, vse pravice pridržane!