Pisarniško pohištvo malo drugače
Ne samo kreativni poklici, kot so projektivni in oblikovalski biroji, temveč tudi navidez suhoparne odvetniške pisarne ali pisarne komercialistov postajajo vedno bolj domiselna in prijetna delovna okolja.pisarniko-pohitvo

Res je, da določeni poklici zahtevajo drugačen pristop do strank in s tem mora biti tudi delovni prostor temu primerno opremljen, a vendar ...

Želja po lepo opremljeni pisarni in barvno ter materijalno usklajenem pisarniškem pohištvu postaja vsakodnevna stalnica marsikaterega posameznika in prav to je eden izmed ključnih elementov v spremenjenem, bolj fleksibilnem razmišljanju dojemanja delovnih prostorov.

Pritegnila me je knjižna omara oziroma sistem omar za arhiv podjetja Bross Office collection, kjer se omare ne odpirajo klasično dvokrilno ali enokrilno, ampak se jih na vodilih premika.

Zelo domiselno so oblikovali tudi vratca omaric, ki so vsem na očem. Različni motivi, od stiliziranih vzorcev do različnih barvnih kombinacij. Na takšen način se zagotovo spremeni pogled na omare – ki niso več puste, temveč prav nasprotno - živahne.

Ob izbiri takšne omare potrebujemo zelo dolgo steno, če  sploh želimo, da le-ta pride do izraza, po drugi strani pa izkoristek stene ni takšen, kot bi sicer bil ob izbiri klasične omare. Vendar še enkrat – zelo domiselno, predvsem pa zabavno in nič kaj formalno.

Ostaja dejstvo, da v poplavi ponudbe, ki je trenutno na trgu lahko vsak prilagodi opremo zahtevam in željam, ki mu najbolje ustrezajo. Res pa je tudi, da če želi do določenih kosov pohištva, potrebuje nekaj časa in iznajdljivosti, da jih sploh odkrije.


Avtor: Maja Blažič, interier designer

 
Ostale vsebine v kategorijiPisarniško pohištvo - višina pisalne mize

Višina pisalne mize je zelo pomemben dejavnik pri opremi pisarne ali drugega poslovnega prostora, delovnega mesta, nenazadnje tudi domače pisarne.


Pisarniško pohištvo za pisarne z več delovnimi mesti

Oblikovno in barvno usklajene večje pisarne.


Pisarniške omare - arhivske omare

Da bodo prostori arhiva in pisarne urejeni in funkcionalni so pisarniške omare pomemben element notranje opreme.


Ureditev pisarne na domu

Lepo oblikovana in urejena pisarna v domači hiši ali stanovanju nudi vse udobje dela na domu.

zunanja in notranja ureditev hiše - vizualizacije 3D vizualizacija restavracije
 
ProAmbient, Ambient po Vaši meri!                            Copyright © 2008-2023 ProAmbient d.o.o. Nova Gorica, vse pravice pridržane!