Pasivna oknaOkna in vrata so izdelana iz PVC umetne mase sistema Trocal, kateri je na tržišču že skoraj 60 let. Okvirji in krila so iz več komornih profilov ter ojačani s pocinkanimi jeklenimi ojačitvami. Vsi materiali so okolju prijazni.

Skrito okovje za okna

Okna skrita nasadila nova gorica Okna skrita nasadila nova gorica

 

Vrhunski profili za okna

trokal 88 nova gorica rajmax primorska trokal 88 nova gorica rajmax primorska

Poslovna enota Rajmax Nova Gorica, Primorska 

Pasivna okna Trokal Rajmax nova gorica

Pasivna okna nova gorica Pasivna okna nova gorica

Poslovna enota Rajmax Nova Gorica, Primorska 

Vzorčnik za pvc okna Trocal

pvc okna trocal pvc okna trocal

 

 
Okna in vrata so opremljeni z visoko kakovostnim okovjem nemškega proizvajalca G-U, katero omogoča tudi režno prezračevanje. Velik poudarek dajemo kvalitetnemu okovju, saj je le ta ključnega pomena pri dolgoletni brezhibni uporabi oken. Z nenehnimi inovacijami izpolnjujemo najvišje kvalitetne zahteve. Na vašo željo Vam vgradimo tudi skrito okovje (skrito okovje ni izvedljivo na balkonskih vratih z nizkim alu pragom, na drsnih panoramskih stenah in na vhodnih vratih), ki je popolnoma zakrito, elegantno predvsem pa zanesljivo. Omogoča neomejen razgled- širok kot odpiranja do 100(stopinj).


 
Ostale vsebine v kategoriji

Pasivna okna

Okna in vrata so izdelana iz PVC umetne mase sistema Trocal, kateri je na tržišču že skoraj 60 let. Okvirji in krila so iz več komornih profilov ter ojačani s pocinkanimi jeklenimi ojačitvami. Vsi mat...

3D Vizualizacija arhitekture masivno pohištvo načrtovanje notranja oprema arhitektura ambienta
 
ProAmbient, Ambient po Vaši meri!                            Copyright © 2008-2024 ProAmbient d.o.o. Nova Gorica, vse pravice pridržane!