Zidne dekorativne oblogePoleg dekorativnih barv so zelo aktualne tudi dekorativne zidne obloge. Lahko imitirajo kovino, steklo, ogledalo, različne teksture in nenavadne vzorce.

3D zidne obloge 2

3D zidne obloge 2 3D zidne obloge 2

 

3D obloge 4

3D obloge 4 3D obloge 4

 

3D zidne obloge 3

3D zidne obloge 3 3D zidne obloge 3

 

3D obloge 1

3D obloge 1 3D obloge 1

 

 
Proizvajalci ponujajo različne dimenzije dekorativnih oblog, ki pa so lahko tudi iz različnih materijalov. Običajno so to umetne mase, npr. plastika. Lahko se lepijo direkt na steno, v nekaterih primerih pa na mediapan plošče. Dovršenost tekstur in velikokrat tudi enostavnost montaže približata domiselen design slehernemu gospodinjstvu.

Primerne so, ko želite:
- personalizirat stil,
- določen del prostora popestriti z nevsakdanjim izgledom,
- zaščititi steno ali del stene pred mehanskimi poškodbami.

Ne glede na to ali se odločite za zelo vpadljive ali nevtralne vzorce in motive je priporočljivo, da oblepite samo del stene. Na takšen način bodo tako dekorativne zidne obloge, kot tudi preostali pohištveni elementi v prostoru prišli lepo do izraza.


 
Ostale vsebine v kategoriji

Oblikovanje svetil - postavitev razsveljave

Svetila so pomemben del pri celovitem oblikovanju prostora, ne samo z funkcionalnega, temveč tudi z estetskega vidika.


Od oblikovanja do izvedbe notranje ureditve stanovanja, hiše, hotela....

Nudimo vam vse storitve od oblikovanja, načrtovanja do izvedbe notranje ureditve stanovanja, hiše, apartmajev, hotela, restavracije....


3D Oblikovanje notranje opreme

3D virtualna fotografija in 3D katalog. Oblikovanje, vizualizacija in predstavitev notranje opreme.


Prodaja nepremičnin - 3D oblikovanje stanovanja, hiše...

Da bi lažje privabili potencialne kupce je pametno, da vašo nepremičnino (hiša, stanovanje, vikend, poslovni prostor) dodatno ovrednotite s 3D vizualizacijo.


3D Oblikovalec notranjih prostorov

Bolj kot samo oblikovanje in postavitev pohištva je pomembno oblikovanje notranjih prostorov, kot celote, ki poleg pohištva zajemajo tudi tlake, površinsko obdelavo sten, oblikovanje stropov ter razsv...


Oblikovanje notranjih vrat po meri

V preteklosti notranjim vratom nismo namenjali prevelike pozornosti, vsaj z vidika designa ne. Vrata so morala biti predvsem kvalitetno izdelana.


Zidne dekorativne obloge

Poleg dekorativnih barv so zelo aktualne tudi dekorativne zidne obloge. Lahko imitirajo kovino, steklo, ogledalo, različne teksture in nenavadne vzorce.

oblikovanje notranje opreme 3D fotografija vile portorož zunanja in notranja ureditev hiše - vizualizacije
 
ProAmbient, Ambient po Vaši meri!                            Copyright © 2008-2024 ProAmbient d.o.o. Nova Gorica, vse pravice pridržane!